Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας!

ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Από τη μία οι τζιχαντιστές τρομοκράτες και από την άλλη οι σουλτάνοι της περιοχής βάζουν φωτιά στον πλανήτη.

ΤΕΛΙΚΑ, κάποιοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν το καπάκι της χύτρας που κοχλάζει και να οδηγήσουν τον πλανήτη σε έκρηξη.

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ να ερμηνεύσει κανείς τον τουρκικό «τσαμπουκά» (με τις γνωστές αμερικανικές πλάτες) απέναντι στην πανίσχυρη, ορθόδοξη Ρωσία

ΔΙΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι θα γινόταν εάν κάποια άλλη χώρα έριχνε μαχητικό αεροπλάνο των ΗΠΑ ή εάν η Ελλάδα απαντούσε στις χιλιάδες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, παραβιάζοντας χρόνια τώρα τον εναέριο χώρο.

ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ότι όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες με διάφορους τρόπους (από τη μια, οι τρομοκράτες και, από την άλλη, οι σουλτάνοι της περιοχής μας) ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας στην περιοχή μας, με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ βρίσκεται στις φλόγες και κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν με τα… σπίρτα. Προσπαθούν να μοιράσουν τον πλανήτη με βάση τα οικονομικά συμφέροντα τους για τους νέους γεωπολιτικούς χάρτες.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι πάντα ο άγνωστος παράγοντας Χ, τον οποίο ο Πάολο Κοέλιο είχε περιγράψει πολύ σοφά, γράφοντας πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός χαμογελά». Και οι άνθρωποι κλαίνε, θα προσθέταμε!

ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ εάν η Άγκυρα έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου, που αναφέρουν ότι η Ρωσία θα διαλύσει το τουρκικό κράτος και η Βασιλεύουσα θα έρθει στα χέρια της Ελλάδας (για αυτό και ίσως αποφάσισαν να κάνουν χαρακίρι, ρίχνοντας το ρωσικό μαχητικό).

Ο ΠΟΥΤΙΝ δεν μοιάζει με κάποιους ντόπιους ψευτοπατριώτες και ψευτοεκσυγχρονιστές, που στα Ίμια ευχαριστούσαν δημόσια τους Αμερικανούς επειδή απεφεύχθη ο πόλεμος, μετά την προδοσία που στοίχισε τη ζωή σε τρία παλικάρια και μετέτρεπε μια περιοχή εντός των ελληνικών συνόρων σε γκρίζα.

ΑΛΛΑ κάποτε το έγκλημα διαρκείας που πράττουν οι Τούρκοι εδώ και χρόνια θα έχει την προβλεπόμενη τιμωρία…

Από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 25-11-2015

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: