Το μεγαλύτερο Γερμανικό στήθος είναι της Jordan Carver (ΦΩΤΟ)

jordan carver

Η Γερμανία εκτός από αυτοκίνητα βγάζει και πολύ όμορφα μοντέλα, με διαφορά στήθος.. κι όχι άδικα αφού οι φωτογραφίες μαρτυράνε την αλήθεια..

Γνωρίστε την πολύ σέξι μοντέλα Jordan Carver που έχει καταγωγή από την Γερμανία και είναι ένα ζουμερό  glamour model αλλά και ηθοποιός που ζει πλέον και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η 29χρονη κοπέλα τους τρομάζει όλους με το υπέρ στήθος της που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στο πέρασμα του.. έχει γεννηθεί στις 30 Ιανουαρίου του 1986 και μαγεύει με τις προκλιτικές της πόζες.

Δείτε τη στο Instagram και στο Twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jordan-Carver-Topless-Sexy-1

Jordan-Carver-Topless-Sexy-2Jordan-Carver-Topless-Sexy-3Jordan-Carver-Topless-Sexy-4Jordan-Carver-Topless-Sexy-5Jordan-Carver-Topless-Sexy-6Jordan-Carver-Topless-Sexy-7Jordan-Carver-Topless-Sexy-8Jordan-Carver-Topless-Sexy-9Jordan-Carver-Topless-Sexy-10Jordan-Carver-Topless-Sexy-11Jordan-Carver-Topless-Sexy-12Jordan-Carver-Topless-Sexy-13Jordan-Carver-Topless-Sexy-14Jordan-Carver-Topless-Sexy-15Jordan-Carver-Topless-Sexy-16Jordan-Carver-Topless-Sexy-17Jordan-Carver-Topless-Sexy-18Jordan-Carver-Topless-Sexy-19  Jordan-Carver-Topless-Sexy-21Jordan-Carver-Topless-Sexy-22Jordan-Carver-Topless-Sexy-23Jordan-Carver-Topless-Sexy-24Jordan-Carver-Topless-Sexy-25Jordan-Carver-Topless-Sexy-26Jordan-Carver-Topless-Sexy-27

Ακολουθήστε τον πίνακα Jordan Carver του Γιάννης στο Pinterest.

, ,

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: