Η γκαρσονιέρα των οργίων και η ερωμένη που… διοικεί το αστυνομικό τμήμα

B5Basx3CcAAea5T

Ροζ σκάνδαλο στους κόλπους της Αστυνομίας. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί έχουν συνάψει… ανάρμοστες σχέσεις με υφιστάμενές τους στη Λάρισα. Μία εξ” αυτών μάλιστα έχει φθάσει στο σημείο να διοικεί «αντ’ αυτού» κοτζάμ Αστυνομική Διεύθυνση σε πρωτεύουσα του νομού. 

Το σκάνδαλο έχει πάρει διαστάσεις, με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης να λαμβάνει συστημένο φάκελο με δισέλιδη επιστολή, στην οποία αναφέρονται γαργαλιστικές λεπτομέρειες, στοιχεία και ονόματα, αλλά και πληροφορίες για την γκαρσονιέρα των οργίων, όπου συνευρίσκονται όλα τα ένστολα παράνομα ζευγάρια.

Όπως αναφέρει η Freddo, στη δισέλιδη επιστολή επισημαίνεται ότι ο αστυνομικός διευθυντής  στις μεταθέσεις του Ιουλίου του 2015 έφερε δίπλα του στο επιτελείο μία αρχιφύλακα, που όλως τυχαίως αποτελεί την παντρεμένη εξωσυζυγική του σχέση (σχέση 5ετίας, μόνιμη και γνωστή σε κάθε αστυνομικό της Λάρισας και όχι μόνο).

Προκειμένου να θολώσει τα νερά για τη μετάθεσή της έκανε άλλες εφτά υπεράριθμες μεταθέσεις στο επιτελείο. Σήμερα, ακόμη και οι ανώτεροι αξιωματικοί, προκειμένου να ζητήσουν κάτι υπηρεσιακό, πρέπει να παρακαλέσουν πρώτα την ερωμένη για να πετύχουν θετική εισήγηση, αφού η εντολή είναι όλα να περνάνε από τη χέρια της και να μην τον ενοχλεί κανείς.

Στην επιστολή τονίζεται πως ο έτερος κολλητός του, ένας υπαστυνόμος, είναι συνέταιρός του στην γκαρσονιέρα για τις ερωμένες τους. Δεν κατάφερε όμως να μεταθέσει τη δική του ερωμένη στο επιτελείο, γιατί ως ειδική φρουρός ακόμη εφέτος δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης.

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: