Πόσο χρόνο περνούν οι γυναίκες στον καθρέφτη;

stanisι katerina kathreptis 1Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ξοδεύουν αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη τους κάθε μέρα για να περιποιηθούν πρόσωπο και σώμα. Αλλά έχετε υπολογίσει ποτέ πόσο ακριβώς χρόνο από την ζωή της περνάει μια γυναίκα μπροστά στον καθρέφτη;

Μια έρευνα από τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ ήρθε να απαντήσει σε αυτό ακριβώς το ερώτημα. Εξετάζοντας τις απαντήσεις που έδωσαν σε σχετικές ερωτήσεις 2.000 ενήλικες και 200 έφηβους άντρες και γυναίκες διαπίστωσε ότι οι γυναίκες περνούν τον διπλάσιο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη κατά την διάρκεια της ζωής τους συγκριτικά με τους άντρες.

sefie sexy 1Συγκεκριμένα η μέση γυναίκα περνάει 55 λεπτά/ημέρα κάθε μέρα στον καθρέφτη, κάτι που αντιστοιχεί σε δύο ολόκληρες εβδομάδες τον χρόνο!

Οι άντρες περνούν κατά μέσο όρο 4,5 ώρες την εβδομάδα για να φροντίσουν την εμφάνισή τους (ξύρισμα, ντύσιμο κλπ) και οι γυναίκες ξοδεύουν 6,5 ώρες στις αντίστοιχες ασχολίες. Οι έφηβες μάλιστα φτάνουν τις 7,7 ώρες την εβδομάδα!

sefie sexy 2Η έρευνα επίσης έδειξε ότι το 77% των γυναικών παραδέχεται ότι έχει άσχημη εντύπωση για τον εαυτό της ως προς την εμφάνιση. Τα κύρια μέρη του σώματός τους για τα οποία νιώθουν άσχημα οι γυναίκες είναι κατά σειρά:

-Στομάχι/κοιλιά 69%

-Επιδερμίδα 40%

-Γλουτοί/πόδια 39%

-Μαλλιά 32%

-Κυτταρίτιδα 29%

Τα αντίστοιχα ποσοστά για τους άντρες είναι ως εξής:

-Στομάχι/κοιλιά 52%

-Μαλλιά 24%

Advertisements

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: