Οι άντρες έπαψαν να πληρώνουν για sex

public 1Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Los Angeles Times», αμερικανική έρευνα που έγινε σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ οι αριθμοί των ανδρών που επιλέγουν σεξ επί πληρωμή είναι εντυπωσιακά πεσμένοι συγκριτικά με περασμένες δεκαετίες και σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει η ευκολία εξεύρεσης σεξ μέσω διαδικτύου.

Στο πρώτο μισό του 1990, έχει διαπιστωθεί ότι περίπου το 17% των ανδρών είχαν πληρώσει ή είχαν λάβει χρήματα για σεξ. Από το 2006 μέχρι το 2012 το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 13%, ενώ κατά περιόδους άγγιξε και το 9,1%.

Πως δικαιολογείται αυτή η πτώση;

public 2Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα social media, τα smartphones και το διαδίκτυο εν γένει είναι οι βασικοί παράγοντες που αιτιολογούν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των ανδρών, αφού δημιουργήθηκαν ειδικά σχεδιασμένα μέσα για να φέρουν πιο κοντά τα δύο φύλλα.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το διαδίκτυο έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Δηλαδή ότι κάνει πιο εύκολο στον πελάτη να βρει μια γυναίκα για να ικανοποιήσει επί πληρωμή τις σεξουαλικές του ανάγκες, απλά όσοι το επιλέγουν φοβούνται να το παραδεχτούν καθώς με τη πάροδο των χρόνων η «συνήθεια» αυτή γίνεται όλο και λιγότερο κοινωνικά αποδεκτή.

public 3

Advertisements

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: