Οι άντρες να μην ασχολούνται με την πολιτική

ted terner cnn 1bΠόλεμο στους άνδρες που ασχολούνται με τα κοινά κηρύσσει ο ιδιοκτήτης του CNN, Τεντ Τέρνερ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου θα πρέπει να αποκλειστούν από τον πολιτικό βίο για τουλάχιστον 100 χρόνια. Ο πάμπλουτος ιδρυτής του CNN, σχολίασε με καυστικό τρόπο τις επιδόσεις των ανδρών που ασχολούνται με την πολιτική εκθειάζοντας για μία φορά τις ικανότητες των γυναικών.

Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο για τις γυναίκες, στη Νέα Υόρκη, ο Τέρνερ κάλεσε τον ανδρικό πληθυσμό να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική για έναν αιώνα και να στραφεί σε άλλους τομείς, όπως είναι τα ΜΜΕ, οι επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια αφού οι επιδόσεις του είναι απογοητευτικές.

Πριν από είκοσι χρόνια, όπως τόνισε στην ομιλία του, είχε δηλώσει ότι η παρουσία των γυναικών στην πολιτική θα πρέπει να είναι πιο συχνή. Τώρα όμως αναθεωρεί επισημαίνοντας ότι, οι άνδρες ότι είχαν να κάνουν, το έκαναν γι’ αυτό και καλό θα είναι να κάνουν στην άκρη αφήνοντας το ωραίο φύλο να διαπρέψει.

Πέρυσι, ο Τέρνερ παραδέχτηκε ότι έχει τέσσερις ερωμένες – μία για κάθε εβδομάδα του μήνα. Η άτακτη ερωτική ζωή του ήρθε μετά μετά το διαζύγιο, το 2001, με την Τζέιν Φόντα.

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: