Ο Παπανδρέου ξόδεψε 168 εκατ. ευρώ σε απόρρητα κονδύλια

papandreou stenaxoria«Άφαντη» η δικογραφία για τα περίφημα κονδύλια επί υπουργίας Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών. Φως στην εκτόξευση των απόρρητων κονδυλίων επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές Ρ. Δούρου και Στ. Παναγούλη να καταθέτουν επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τα απόρρητα κονδύλια διαχειρίζεται ο εκάστοτε Υπουργός Εξωτερικών, γεγονός που φωτογραφίζει τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό καθώς την περίοδο 2009-2011 ο ίδιος διατηρούσε το χαρτοφυλάκιο του συγκεκριμένου Υπουργείου. Η κίνηση αυτή βέβαια έχει στόχο να φέρει σε δύσκολη θέση και τον ίδιο το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς τα στοιχεία χρήζουν ειδικής διερεύνησης.

Οι δύο βουλευτές μάλιστα, ρωτούν τον Ε. Βενιζέλο αν προτίθεται να προσχωρήσει σε έρευνα καθώς όπως τονίζουν επί υπουργίας Γ. Παπανδρέου τα μυστικά κονδύλια γνώρισαν αύξηση 480%.

Μάλιστα, ζητούν να μάθουν την τύχη της περιβόητης δικογραφίας για το θέμα, η τύχη της οποίας αναζητείται αλλά στις καταθέσεις της περιλαμβάνονται σημαντικά πρόσωπα κλειδιά που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Πηγή: newsbomb.gr

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: