Κόβουν το sex για να πληρώσουν λογαριασμούς

Στην ερώτηση «κόβεται το sex;» αν κάποτε απαντούσες με σιγουριά όχι, τώρα θα πρέπει να το ξανασκεφτείς, καθώς η κρίση έχει εισβάλει και στην κρεβατοκάμαρα.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις ΗΠΑ για εταιρεία είσπραξης λογαριασμών, αποκάλυψε μερικά εντυπωσιακά δεδομένα, από τις απαντήσεις των 1.000 ατόμων που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που προέκυψαν, έδειξαν ότι ένας στους τρεις (35%) καθυστερεί τις πληρωμές του και το ίδιο ποσοστό δηλώνει ότι «βρίσκει κάποια λύση», όπως να πουλήσει κάτι ή να δουλέψει επιπλέον. Ενα πσοστό 22% από την άλλη, καταφεύγει στη λύση του δανεισμού.

Στην πυρήνα της έρευνας βρέθηκε το ερώτημα, τι θα θυσίαζε ο καθένας προκειμένου να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Το 25% απάντησε πως θα έκοβε την τηλεόραση, το 21% το κινητό τηλέφωνο και το 21% των γυναικών, το sex.

Σε πιο χαμηλό ποσοστό, της τάξεως του 16%, βρίσκονται οι άντρες που θα έκοβαν το sex, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, πως ενώ οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να κόψουν την τηλεόραση, σχεδόν ούτε ένας στους έξι δε προτίθεται να κόψει το ίντερνετ (14%).  Παρόλα αυτά, πιο πρόθυμοι να πάρουν κιλά αντί να πληρώσουν είναι οι άντρες με ποσοστό 9%, ενώ οι γυναίκες ακολουθούν με 5%.

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: